Bocs...

2012.12.26 16:09

Nos, ez itt a bocsánat kérés helye.

Mindenkitől elnézést kérek, akit esetleg érdekel mit írok, és számított a további cikkekre. De sajna kissé összecsaptak a fejem felett a tennivalók hullámai.

A munkahelyen megkerestek még néhány utolsó megrendeléssel, volt némi zűr is odabent, és persze nyakamon volt már a karácsony is. Miután én vagyok itthon a "süti felelős", a család pedig meglehetős kapacitással bír süti pusztítás terén, mindenki sejtheti, ez mit jelent. :)

Ezentúl a csaádtagok is kaptak - természetesen- fűzött ajándékot is. Hát bizony, anyué és a nővéremé csak tegnap és ma lettek készen. De mivel mást is kaptak nem volt akkora gond.

A lényeg: továbbra is fogok írni itt, de már csak a blogot viszem tovább. Persze ha valaki alapanyagot akar rendelni, állok rendelkezésére. De leginkább igyekszem minél több hasznos linket gyűjteni és megosztani. És igyekszem az elkészített ékszerek és egyebek fotóit is mielőbb felteni, hogy ötletet adhasson másoknak is. Ahol csak lehet, megosztom a mintát, vagy a linket. És ha esetleg "átvariált" dologról van szó, közzéteszem azt is, mit változtattam, és hogyan. Úgy gondolom, ez is adhat ötletet.

Tehát szabadidőben, alapanyagban, mintákban és lelkesedésben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

 

Az első a leendő linkek közül. Legyen sok örömetek benne! =)