Ami még hátra van..

2012.11.04 09:58

    

     Úgy gondolom, mindenkinek jól jön némi praktika leírás, amit még nem ismer, vagy amiről megfeledkezett már.

Néha mikor átnézem az anyagomat, mert keresek valamit, szemembe ötlenek ezek a kis hasznos tanácsok. És azt gondolom: "Jé, tényleg!" Na, ezek a "Jé, tényleg"- dolgok kerülnek leírásra a következőkben. Tudom, előbb is sorra vehettem volna őket, mert bizonyos szempontból talán a fűzés technikák elé sorolhatók, de -ahány ház, annyi szokás - nekem valahogy így tűnt helyénvalónak. És hát kire- kire rábízom, olyan sorrendben nézi át az anyagot, ahogy neki tetszik. (Lássuk be, úgyis így van. :))

  Szóval, azért megpróbálok ésszerű sorrendet tartani az egyes részeken belül. Tehát a damilos, sodronyos, drótos, stb. kezdésekről mind szó lesz. Aztán az egyes anyagokon belül a toldásról, majd a mutatós befejezésről. Kapcsozásról, akasztó, kapocs, köztes elem készítésről és még sorolhatnám. De remélem, úgyis lesz, akit érdekel, és visszatér többször, hasznos tudnivalókért. Akit pedig nem érdekel, annak úgyis mindegy.

  Itt jelezném azt is, hogy elkészültem egy kása- hópehellyel, aminek a képe felkerül a galériába, természetesen a saját munkák közé. Nézzétek el nekem az egyenetlenségét, sajna csak maradékom volt, ezüstközepű kristály kásagyöngyből készült, és elég nehéz volt összeválogatni. (Ez bizony nem Toho minőség! :( ) Azért így sem olyan rossz. Ha kéritek, felteszem a letölthető mintát is, ami pdf formátumú.

  Remélem, sokaknak segítenek az itt található dolgok.

Kellemes nézelődést, és jó fűzést mindenkinek!

ntelf