Alaptechnikák

2012.10.14 16:57

    Amint látjátok, igyelszem a legkevesebbre szorítani az alaptechnikák leírását. Erre több okom is van. Egyrészt viszonylag könnyen megtalálható leírásokról van szó, így itt csak a lényegre szorítkozom, másrészt a már haladó szinten alkotóknak valószínűleg unalmas. (Tőlük elnézést, és egy kis türelmet kérek.:))

   Mégis úgy gondoltam, hogy a teljesség igénye nélkül, legalább a legalapvetőbb technikákat összegyűjtöm egy helyre. Itt most megígérem, hogy az eddigiek után már csak 3 olyan technikát fogok leírni, amit hasznosnak gondolok. Bővebben csak akkor fogok foglalkozni velük- azaz a legegyszerűbb, tényleg ALAP-ból kifejlesztett variációkat- ,csak akkor írom le, ha kéritek.

  Egy másik, a gyöngyfűzéssel érintőlegesen összefügő technikát, a hajócsipke készítést is felvettem a leírások közé, mert gyönggyel kombinálva igazán mutatós darabok készíthetők. Akit ez érdekel, a későbbiekben szintén találhat itt információkat, linkeket, videókat.

  Remélem, mindenkinek megelégedésére szolgál amit itt talál. (Persze tudom, hogy ez így szó szerint lehetetlen.) És ha esetleg érdekel valakit a süti díszítés, a hennázás vagy más kreatív technikák, kattintson át az Ntelf-re. Hamarosan ott is bővülnek az anyagok.

  Mindenkinek kellemes nézelődést, és alkotást!

ntelf